Facebook

Boogus Websites

Voor elke wens bestaat een maatwerkoplossing. Wanneer het nu gaat om een verhuizen, vernieuwen of het opzetten van uw website, wij denken graag met u mee en bieden u de beste oplossing. 
 

Wat kunt u van ons verwachten?

Samenwerking

 

Bij Boogus geloven wij in het feit dat het beste resultaat alleen maar bereikt kan worden door samen te werken en staan daarom open voor een langdurige samenwerking. Een website is nooit af, want er is altijd plek voor verbetering. Het team van Boogus zal zorgdragen voor updates van de website en snel uw aanvullende teksten verwerken op uw site.
 

Snel uw website online?


Bij Boogus maken wij gebruik van een aantal basisstructuren waarmee we uw website zo snel mogelijk online kunnen zetten. Uiteraard zorgen wij er hierbij voor dat uw website wordt voorzien van uw eigen huisstijl en logo. Eventueel kunt u ook de huisstijl door Boogus laten ontwikkelen.

In een paar simpele stappen heeft u uw eigen website al snel online:


Uiteraard helpen wij u na de oplevering van uw website graag verder in het onderhouden van uw website. In dat geval staan wij u graag van dienst in een langer samenwerkingsverband.

Hieronder vind u een greep uit het overzicht van onze basisstructuren: 

Deze structuren kunnen wij voor u voorzien van extra functionaliteiten. Wij maken uw website graag helemaal op maat. Voor meer informatie kunt u hieronder verder lezen of informeer gerust naar andere mogelijkheden.

 

Heeft u specifieke wensen?


Soms heeft uw website net iets meer nodig om er uit te springen. In dit geval kunt u kiezen voor een website op maat. Bij Boogus kunnen wij u in overleg de beste oplossing bieden voor uw specifieke wensen.

De mensen achter Boogus zijn experts in het ontwikkelen van zowel online als offline concepten, of het nu gaat om een website, een webshop, huisstijl of het verzorgen van reclame materiaal.  Als u kiest voor Boogus, kiest u voor uitgekiend maatwerk, kwaliteit en goede service.

Boogus ontwerpt uw website aan de hand van uw wensen en voor ieder budget. Na een korte inventarisatie van uw wensen maken wij een ontwerp op basis van uw huisstijl. Eventueel kunt u ook de huisstijl door Boogus laten ontwikkelen.

Een greep uit de extra mogelijkheden:

  • Ontwerpen van huisstijl, logo en drukwerk
  • Fotoalbum
  • Meertalige website
  • Afgeschermd gedeelte voor bijvoorbeeld leden of werknemers
  • Blog of nieuws sectie
  • Poll
  • Invulformulieren
  • Social media koppeling

Bent u nieuwsgierig geworden?
Neem dan contact op via het contactformulier of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .©2012 Boogus - Op het gebruik van deze website en alle aangeboden diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.